Bekijk hieronder een korte werkende demonstratie van hoe kunstmatige intelligentie kan worden ingezet binnen asset management tools. Dit bericht komt origineel van mijn Linkedin-pagina af.

In de afgelopen periode is kunstmatige intelligentie steeds vaker in het nieuws geweest en heeft mijn interesse gewekt. Daarom heb ik onderzocht hoe kunstmatige intelligentie kan worden ingezet binnen een asset management tool, zoals IFS Ultimo, welke ik sinds 2015 voor verschillende klanten implementeer.

Ik denk dat kunstmatige intelligentie een krachtig hulpmiddel kan zijn binnen asset management tools, omdat het gebruik maakt van geavanceerde algoritmen en machine learning. Ik heb twee use cases gedemonstreerd in onderstaand filmpje: het genereren van een werkinstructie voor een werkvoorbereider en het genereren van een oplossing voor een melder.

Ik ben benieuwd hoe jullie kunstmatige intelligentie zouden inzetten binnen een asset management tool. Laat het me weten in de reacties! Als je eens wilt sparren over de mogelijkheden binnen jouw organisatie, stuur me dan gerust een bericht via LinkedIn.